Cégeknek

Mi a HR112 rendszer?

Az igényekhez igazodó munkaerő behívás lehetősége

A HR112.hu az időszakos munkaerő-kapacitás feloldására egyedülálló on-line rendszert dolgozott ki és a gyakorlatban sikeresen is alkalmaz a munkáltatóknál változó terhelésből adódó napi, heti, vagy havi időszakos kapacitás hiány rugalmas foglalkoztatási formában történő feloldására.

A megoldás lényege, hogy olyan a rendszerben munkavállalókból építünk adatbázist, akik szakmai szempontok alapján egy adott feladat elvégzésére megfelelnek. Így a rendszerhez használó vállalkozások akár egy okos telefon segítségével az adatbázisból on-line módon lehívhatják a munkavégzésre kész munkatársakat és telefonon behívhatják a munkavállalót.

A rendszer előnye, hogy nagyon rugalmas munkaerő felhasználásra van lehetőség és az sem elhanyagolható, hogy csak a ténylegesen felmerülő munkaórát kell a vállalkozásnak megfizetni. A vállalkozások adminisztrációs munkáját segíti, hogy a rendszerhez kapcsolódó elektronikus beléptető rendszer segítségével a ledolgozott idő a bérszámfejtés részére automatikusan előállítható.

A rendszer feloldja mind a munkáltatónál, mind a munkavállalónál részmunkaidős foglalkoztatással szembeni fenntartásokat.

A munkáltatói oldal is teljes egészében on-line módon működik. A foglalkoztató részére kialakított felületek segítségével egyszerűen, ugyanakkor gyorsan, és rugalmasan tudja a munkavégzést megszervezni.

A váratlan előre nem tervezhető munkaerő kapacitás igény gyorsan lekezelhető, mivel a foglalkoztatónak ez nem okoz gondot, hiszen a rendszerben foglalkoztatási kényszer nélkül az igényeihez igazodó munkaerő lehívásra van lehetőség.

Mik a rendszer nagy előnyei?

 • Igényekhez igazodó foglalkoztatási lehetőség;
 • Alacsonyabb létszám, mivel nem kell a munkaerőt foglalkoztatási csúcsokra tervezni;
 • Betegállományban, szabadságon lévő munkaerő munkája könnyen pótolható;
 • Csak akkor kerül a munkaerő foglalkoztatásra, amikor ténylegesen szükség van rá;
 • Túlóra felmerülése kiváltható;
 • Csökkenthető az alacsony foglalkoztatás és jövedelem miatt kialakuló fluktuáció;
 • De a hirtelen fellépő kapacitás hiány szintén a rendszer segítségével könnyen orvosolható. Mivel partnereink is önálló internetes felülettel rendelkeznek, így a feladat ellátásához rendelkezésre álló munkaerő, on-line módon lekérhető, akár egy okos telefon segítségével is. A szükséges létszám pedig telefon behívható.

A rendszerünk által a foglalkoztatónak, ténylegesen csak azt a munkaerő költséget kell megfizetnie, amire szüksége van.

A rendszer továbbá elektronikus kapcsolattartási lehetőséget biztosít a munkavállalóval.

 • A HR112.hu segítségével a munkavállaló részére kialakított egyéni felületre feltölthető hasznos (tájékoztatók) vagy törvényi előírásban foglalt információ (Munkabérjegyzék, Szabályzatok).
 • A nyomtatás, borítékolás vagy éppen ezek kezelésére és munkavállaló részére történő eljuttatás közvetlen és közvetett költségei megtakaríthatók.

Humán adminisztráció

 • A vállalkozás által munkavállalóról tárolandó adatok és dokumentumok tárolása, riportálása.
 • A munkavállaló ügyfélkapun keresztül történő bejelentés, illetve kijelentés támogatása, egyszerűsítése.

Bejelentkezés munkáltatóknak

Amennyiben regisztrált partnerünk, kérem adja meg HR112-ben használt felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a belépés gombra.

Felhasználói név:

Jelszó: